Verschillende finger food varianten:
Gebakken mosselen (warm)
aan een spiesje geregen gebakken mosselen met pittige tomatendip
Krabtortilla’s
krab, paprika, prei, gember en limoensap gerold in een tortilla
Pincho’s de Chorizo (warm)
kipfilet gemarineerd in wijn, chorizo & zoete paprika aan een spies
Bladerdeegtaartje (warm)
in bladerdeeg gebakken geitenkaas, rode ui en champignons
Paëlla (warm)
bananenblad gevuld met saffraanrijst, mosselen, garnalen en gekruiden groenten en peterselie
Bruschetta romige paté van zalmforel
met mierikswortel en bieslook
Insalata Caprese
crostini met gegratineerde buffel mozzarella, tomaat & basilicum
Rundercarpaccio
lepel met rundercarpaccio, huisgemaakte groene pesto, rucola en Parmazaanse snippers
Tuffelsoepje (warm)
geserveerd in een champagne flûte of een porseleinen kop en schotel met mini kaasstengel
Vitello Tonato
fijngesneden kalfsvlees met een fris-zoute tonijnsaus
De hapjes worden geserveerd in buffetvorm incl. toebehoren van
broodjes, bestek, soep- en saladeglaasjes en servetten.
TIP! Wanneer u gebruik maakt van personeel van Maesstede Catering is het tevens mogelijk de Finger foods uit te serveren of middels showcooking voor de ogen van uw gasten te bereiden.
Terug